Genomineerden voor 2019: Hilde Jansma

Wil je eerst meer lezen over Hilde voordat je op haar gaat stemmen?

Hilde Jansma
Medewerker informatiebemiddeling
BHIC

Ingezonden motivatie:
Hilde is binnengekomen bij het BHIC als stagiaire omdat zij graag meer praktijkervaring op wilde doen, te combineren met het schrijven van haar scriptie. De scriptie van Hilde behelsde een vernieuwend onderzoek naar de samenstelling van gebruikersprofielen. Zij deed dit door onderzoek te doen in een flink aantal chatlogs, mails en forumreacties.  Door middel van statistieken en uitleg heeft zij daar veel conclusies uit kunnen trekken en ook waardeoordelen. Haar scriptie heeft zij in huis gepresenteerd maar ook voor andere Brabantse diensten die met ons chatten. En tijdens KIA bijeenkomsten van het Platform Dienstverlening. Door nu zelf te chatten, te mailen en door op forumberichten te reageren, houdt zij ons nog steeds scherp. Door op een collegiale manier haar bevindingen aan ons voor te houden.

Hilde is ontzettend dienstverlenend ingesteld, zij ziet direct wat het onderzoek voor de vraagsteller betekent. Ook schat zij feilloos in hoever zij gaat met haar onderzoek. Haar antwoorden zijn gedegen en compleet, maar geven, indien nodig, aan de onderzoeker nog voldoende ruimte om ook zelf nog onderzoek te doen. Hilde is leergierig en proactief. Zij vraagt zelf om bij collega’s mee te mogen kijken, om bij diverse werkoverleggen aanwezig te mogen zijn. Om rondleiding en presentaties over het BHIC te mogen geven. Zij gaat op deze manier haar kennis graag halen.

Hilde wil graag nieuwe dingen leren, heeft een frisse blik op de zaak, is opgewekt en altijd bereid om anderen bij hun werk te helpen. Zij haalt daarbij haar neus niet op als dat betekent dat ze een middag mee stukken uit het depot moet halen voor bezoekers. In korte tijd is Hilde uitgegroeid tot een bekend gezicht op de studiezaal, op ons forum en in de chat.  Wij zien aan onze bezoekers en zeker aan hun reacties dat Hilde alom gewaardeerd wordt.