Ella Kok-Majewska meert aan bij de jury!

dooradmin

Ella Kok-Majewska meert aan bij de jury!

Ella Kok-Majewska is directeur/streekarchivaris bij het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) in Tiel. Zij is tevens secretaris van de Branchevereniging Archiefinstellingen in Nederland (BRAIN) en bekleedt diverse bestuursfuncties bij lokale en regionale maatschappelijke instellingen. Daarnaast is zij (mede)auteur van diverse historische publicaties en onderwijsproducten.

Afbeeldingsresultaat voor ella kok-majewska

Als kapitein op het schip koerst zij met haar bemanning van het RAR richting het digitale landschap. Onder haar leiding nam het RAR in 2017 als eerste zelfstandige archiefdienst in Nederland een vervangingsbesluit voor het eigen papieren dienstarchief. Maar Ella zet zich ook sterk in voor de digitale dienstverlening richting burgers en gemeenten. Samen met partners en opdrachtgevers voert zij met het RAR projecten en pilots uit die bijdragen aan de digitale innovatie van het archiefveld. Het is niet voor niks dat het beleidsplan van het RAR 2015-2018 voor 50% inzet op digitale ontwikkelingen.

Nomineren kan nog altijd, tot en met 27 april! Let op: de aanmeldingsperiode is verlengt tot en met 6 mei!

De verkiezing Jonge Archivaris van het Jaar wordt georganiseerd om startende archiefprofessionals eens extra in de spotlights te zetten en daarmee aan te moedigen bij het realiseren van hun plannen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Archiefdagen op 11 en 12 juni in Venlo. Nomineren kan tot en met 27 april via https://www.jongarchivarissen.nl/verkiezing/

Over de auteur

admin administrator

Geef een reactie